Skovsgaard MadMarked er et bæredygtigt økologisk spisested og fødevarehandel.

I MadMarkedet udnytter vi alle ressourcer, så vi minimerer madspild. Vores råvarer er rene og økologiske og så vidt det er muligt, lokale. Vores mad har sublim smag og er produceret fra bunden.

Madmarked er cafe, restaurant, butik og take-away forretning. Du kan altid i åbningstiden købe en frokosttallerken til 95,-. Du kan vælge mellem forskellig spændende salater, tærter og andre skønne velsmagende retter, desuden har vi friskbagt brød og kager. Maden kan nydes i vores hyggelige restaurant, på terrassen, i haven eller du kan tage det med hjem.

Torsdagsmiddag

Hver torsdag har vi ” torsdagsmiddag” hvor vi inviterer til en økologisk menu.
Menuen koster 125 for voksne og 59 for børn, og så kan du spise så meget du kan.

Vi holder pause med torsdagsmiddagen frem til d.1/3-2018.

Selskaber og Arrangementer

Du er meget velkommen til at afholde dit selskab eller arrangement i MadMarkedet eller du kan bestille vores mad ud af huset.

Klik her for at se vores menuer

Ring eller mail til –
E-mail: skovsgaardmadmarked@gmail.com
Telefon: +45 62 57 11 97

Nyheder

Vi holder ofte sær-arrangementer på Skovsgaard Madmarked.

Vi slår arrangementerne op her på siden samt på Facebook – så følg med her.

Skovsgaard Gods
– en økologisk perle

Bølgende kornmarker, grønne enge, kilometervis af levende hegn og masser af vandhuller fyldt med spændende småkravl er karakteristisk for Danmarks Naturfonds største ejendom, det økologiske gods Skovsgaard på Langeland. Skovsgaard Gods er et levende eksempel på, at landbrug og naturhensyn kan gå hånd i hånd.

Museerne på Skovsgaard

Når man besøger museerne på Skovsgaard Gods, er det som at træde tilbage i en svunden tid. Museerne, der er indrettet i hovedbygningen og de gamle landbrugsbygninger, fortæller om Skovsgaards 500 år lange historie- med særlig fokus på gården de sidste 150 år.